Välkommen till Webpagedevelopment!

Söker du efter en ny hemsida till dig själv eller ditt företag? Behöver du hjälp med en befintlig hemsida?

Då har du kommit till rätt ställe!

OM MITT FÖRETAG

Andreas Hedström

Mitt namn är Andreas Hedström.
Jag är 38 år, och bor i Sollefteå i Sverige.

Fram tills nu har jag jobbat som anställd för olika IT-företagi ungefär 13 år, som IT-konsult med många olika IT-relaterade arbetsuppgifter.

Under de senaste åren har jag mest jobbat med utveckling av hemsidor till olika privatpersoner, föreningar och företag, stora som små. Och det råkar dessutom vara den typ av IT-utveckling som jag gillar mest!

För några få månader sedan fick jag äntligen modet att sluta min dåvarande anställning, och nu känns det som att jag befinner mig på helt okänd mark, när det gäller startande av eget företag.
Men när det gäller utveckling av nya hemsidor, så känner jag mig definitivt bekväm tack vare min erfarenhet inom det området.

Mitt huvudmål inom mitt företag är att kunna ägna mig åt utveckling av nya hemsidor, eller hjälpa till med underhåll av befintliga sidor.

Det inkluderar bland annat utveckling av nya hemsidor, underhålla dem genom att hålla huvudplattformen uppdaterad, uppdatera de olika komponenterna och modulerna som är inkluderade i sajten, och kanske även hjälpa till med att lägga till ny information av olika slag om det är nödvändigt eller efterfrågas.

Det är helt och hållet upp till dig vad du vill ska ingå, och alla projekt kommer uppskattas baserat på dess innehåll m.m.

Kontakta mig via:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  för mer information gällande uppskattningar av olika typer av utveckling.

  • Danny Saucedo (Berömd musikartist, både i Sverige och utomlands)
  • Jesper Blomqvist (Före detta fotbollsspelare i bland annat dessa lag:
    AC Milan, Parma, Manchester United, Everton FC och Charlton Athletics)
  • Anki Edvinsson Hedström (Erkänd TV-profil inom svensk television, tidigare som resereporter, men jobbar numera som nyhetsreporter på svenska TV4)
  • Gå & Löpkliniken (Gå & Löpkliniken, med fem butiker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar)
  • Dryga Milen Umeå (En hemsida som tillhandahåller information om ett maratonlopp som äger rum i Umeå)
  • AMG Event & Utbildning (Golfinstruktörs företagshemsida)
KONTAKTA MIG
Kontakta mig gärna om du har några frågor